logo tflogo uns
У четвртак, 14. октобра 2021. године, успешно је одбрањен специјалистички рад на студијском програму Микробиолошка безбедност хране, кандидата Милета Чиплића, под називом “Утицај технолошких параметара на микробиолошки квалитет и ензимску активност пуномасног ензимски активног сојиног…

Еразмус+ вебинар

четвртак, 14 октобар 2021
У оквиру „Еразмус дана“, у петак, 15. октобра, од 15.00 до 16.30 сати, Француски институт у Србији организује вебинар под називом „Моје Еразмус + искуство“. Више информација о догађају може се наћи овде
EIT Food Initiative, са седиштем у Лувену, Белгија, организује Јесењу школу циљане исхране, која ће се одржати од 22. октобра до 8. новембра 2021. године. Рок за пријаву је 24. октобар, а све додатне информације…
Best of South East (BOSE) је програм стипендирања који је покренула Steiermärkische Sparkasse, а програм је обуке и образовања за талентоване и предане студенте из Словеније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Србије, Црне Горе и Северне…
среду, 7. октобра 2021. године, успешно је одбрањен специјалистички рад, на студијском програму Микробиолошка безбедност хране, кандидата Уроша Живића, под називом “Увођење одабраних процедура из стандарда за област дезинфекције у лабораторијску праксу“.Комисију су чинили: проф.…
Позив заинтересованим студентима, било основних, мастер или докторских студија – може бити и у научном звању – који би, преко Ерасмус+ мобилности, ишли на Универзитет у Осијек (Факултет за прехрамбене технологије) или Загреб (Прехрамбено биотехнолошки…