logo tflogo uns

Тражиш праксу? Посао у струци? Желиш да стекнеш нова знања и нова познанства? Ове године за то ћеш имати чак 5 дана!
KONTEH је ове године пунолетан! Позивамо те на 18. рођендан највећег сајма пословних могућности и стручних пракси под ексклузивним покровитељством компаније Schneider Electric на ком ће се ове године представити 30 најуспешнијих компанија из различитих области! Посети Факултет техничких наука 13. и 14. марта!

NAGRADNI KONKURS FONDA NENADA M. KOSTIĆA ZA NAJBOLJE DIPLOMSKE ILI MASTER RADOVE IZ SVIH OBLASTI ČISTE I PRIMENJENE HEMIJE

Fond Nenada M. Kostića za hemijske nauke ulazi u dvadeset treću godinu rada na korist nauke i nastave u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, i Crnoj Gori. Fond deluje kroz Upravni odbor, koji čine profesori i istraživači sa univerziteta u Srbiji: dr Tatjana Ž. Verbić, sa Hemijskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, predsednik; dr Igor A. Pašti, sa Fakulteta za fizičku hemiju Univerziteta u Beogradu; dr Uroš Ž. Anđelković, sa Instituta za hemiju, tehnologiju i metalurgiju Univerziteta u Beogradu; dr Jovana M. Francuz, sa Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu, dr Biljana Đ. Glišić, sa Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Kragujevcu i dr Marija S. Genčić, sa Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Nišu.

Поновљени колоквијуми/писмени испит се помера у учионицу 10/приземље од 14 часова, 7. фебруар 2024. године.

Информативни центар Фондације Темпус организује вебинар намењен студентима свих нивоа студија на државним и приватним високошколским установама у Србији који су заинтересовани за учешће у Еразмус+ студентским разменама и праксама у иностранству.Биће представљени услови учешћа, висина и обухват стипендија, потребна документација и начин пријаве.Вебинар се одржава у среду, 24. јануара од 16 до 17 часова. За учешће на вебинару, потребно је да се попуни кратак пријавни формулар најкасније до 24. јануара у 12 часова.
Пријаве се врше попуњавањем формулара који је доступан на овом линку

Студентска анкета за студенте основних и мастер студија ће бити активна од 11. јануара 2024. године на вашем налогу е-студент. Анкету је потребно попунити у целости. Непопуњена анкета онемогућава пријаву испита и упис у нареду школску годину.

17. новембрa 2023. године од 12.00 часова у Амфитеатру Ректората ће се одржати Конференција „Како до веће запошљивости младих – изазови и прилике 2023.“
Пријаве на конференцију врше се онлајн, a Агенда са детаљном сатницом налази се у прилогу обавештења.

Фонд за стипендирање и подстицање напредовања даровитих студената и младих научних радника и уметника Универзитета у Новом Саду је расписао Конкурс за доделу 86 стипендија студентима основних и мастер студија за школску 2023/24. годину.

Преузмите прилоге

Страна 1 од 11