logo tflogo uns

Студенти прве године основних студија морају да се определе за изборни предмет у другом семестру (Основи инжењерства или Елементи машинства). Спискови на које се можете уписати ће бити доступни на шалтеру 2 студентске службе.
Напомена: студенти поновци прве године који су прихватили наставни план и програм (2020) и који морају да се определе за један од ова два предмета (а нису се определи при упису) такође се могу уписати на списак.

Децембарски („апсолвентски“) испитни рок за студенте основних студија ће се одржати од 1. до 4. децембра 2020. Пријава ће бити од 18. до 20. новембра 2020. Цена пријаве износи 3000 динара по испиту. Уплате за пријаву извршите на време (2-3 радна дана раније) уз обавезно навођење модела 97 и личног позива на број. У овом року наставници нису у обавези да организују извођење предиспитних обавеза.

Студенти који желе пријавити испите у овом испитном року морају се пре тога уписати у школску 2020/2021. Упис могу извршити од 12. новембра 2020.

Молбе за наставак студија

понедељак, 09 новембар 2020

Молбе за наставак студија након истека двоструког броја година студирања за све нивое студија се предају од 12. до 20. новембра у студентску службу. Уз молбе можете одмах предати уписни лист, индекс и уплатити 8000 динара за упис на ваш налог е-студент. Образац молбе и уписни лист биће доступни у холу факултета.

Обавезан систематски преглед студената 1. године основних студија ће се обавити у Заводу за здравствену заштиту студената (студентском дому здравља) према датом распореду. Студенти приступају систематском прегледу са индексом и овереном здравственом књижицом. Пожељно је понети и вакцинални картон. Студенти из Републике Српке и Црне Горе треба да имају образац ИНО 1 (као замена за здравствену књижицу), у супротном се преглед наплаћује 1500 динара. Исту цену плаћају и студенти који немају оверену здравствену књижицу. Преглед почиње у 7:00 у првој смени а 13:30 у другој пријавом на шалтер 5 у приземљу.

Изостанци са предавања и/или вежби због систематског прегледа су оправдани.

Поштовани студенти,

након завршетка уписа на мастер академске студије потребно је да се јавите предметним наставницима на изборним предметима које слушате у зимском семестру ради договора о термину и начину извођења наставе.

Такође, свим уписаним студентима ће ускоро бити отворен налог на сервису е-студент, улогујте се према упутствима добијеним при упису. Студенти који немају универзитетски е-mail потребно је да се јаве професору Радовану Оморјану (Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.) ради активације истог.

Путем овe е-маил адресе ћете се регистровати и користити СОВА платформу ради праћења наставе и обавештења са предмета.

Нa oснoву члaнa 36. Пoслoвникa o рaду Студeнтскoг пaрлaмeнтa Teхнoлoшкoг фaкултeтa Нови Сад, Студeнтски пaрлaмeнт Teхнoлoшкoг фaкултeтa рaсписуje

КOНКУРС

Зa избoр студeнтa прoдeкaнa Teхнoлoшкoг фaкултeтa Нoви Сaд, зa мандатни пeриoд oктoбaр 2020. – oктoбaр 2022. гoдине

Електронска адреса за пријаву студената Истакнут

понедељак, 26 октобар 2020

Према препоруци Министарства просвете, науке и технолошког развоја студенти који су заражени COVID-19 или су у самоизолацији треба то да пријаве факултету.
Електронска адреса за пријаву студената на Технолошком факултету Нови Сад је Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Додатни испитни рок

петак, 16 октобар 2020

Одобрен је додатни испитни рок октобар 2 за све нивое студија, који ће се одржати од 7. До 9. Октобра 2020.
Пријаве ће бити 5. и 6. Октобра. Цена пријаве је 3000 динара. Уплате за пријаву извршите на време (2-3 радна дана раније) уз обавезно навођење модела 97 и личног позива на број.
У овом року наставници нису у обавези да организују извођење предиспитних обавеза.

Рок за електронску пријаву

петак, 16 октобар 2020

Rok za elektronsku overu letnjeg semestra je pomeren do 25. Septembra. Nakon ovog datuma važiće naknadna overa semestra prema cenovniku.

Студентски парламент Технолошког факултета Нови Сад расписује изборе за чланове Студентског парламента Технолошког факултета и чланове Студентског парламента Универзитета у Новом Саду.Кандидатуре можете преузети у Студентској унији Технолошког факултета Нови Сад од 10 до 14 часова.Рок за подношење кандидатуре је до 24.09.2020.године.

Страна 1 од 4