logo tflogo uns
У петак, 17. септембра 2021. године, одбрањена је докторска дисертација кандидата Анастасије Селаковић, под називом „Ефекат шок замрзавања теста на технолошке особине лиснатог пецива обогаћеног влакнима шећерне репе и семеном чије (Salvia hispanica)“. Чланови комисије…
Објављен је позив за пријаве на FoodEn Twin јесењу школу, у оквиру Tвининг истраживачких активности, која ће бити одржана од 27. до 30. новембра 2021. године на Универзитету у Генту, Белгија.Позив је упућен студентима докторских…
ЕТИКУМ 2021 је организован од стране Факултета техничких наука у Новом Саду, Департмана за производно машинство. ЕТИКУМ је научни и стручни скуп на коме истраживачи и инжењери презентују своје радове и дискутују о иновацијама и…
У петак, 3. септембра 2021. године, успешно је одбрањен специјалистички рад на студијском програму Микробиолошка безбедност хране, под називом „Присуство микотоксина у млеку и хранивима за исхрану музних грла“, кандидата Наде Марковић.Комисију су чинили: проф.…
На основу Споразума о сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Министарством просвете, науке и технолошког развоја, SEMOS EDUCATION организује бесплатне обуке као подршку Глобалној иницијативи за стицање дигиталних вештина компаније…
У петак, 9. јула 2021. године, одбрањена је докторска дисертација кандидата Драгане Плавшић, под називом „Одрживост пекарског производа са повишеним садржајем влаге са додатком лековитог и зачинског биља“.Чланови комисије су били: Др Марија Јокановић, доцент,…