logo tflogo uns

Aлумни профил

Објашњење за Алумни регистрацију и преглед профила

Објашњење за Алумни регистрацију и преглед профила

objasnjenje2

1. – Ваше име је на Листи алумниста приказано на следећи начин: пример: Марко Марковић, Технолошки факултет Нови Сад, доцент, односно, биће приказано пуно име и презиме, назив фирме (5) и позиција на којој сте запослени (6).

2. – У картици „Листа алумниста“ налази се списак свих чланова Алумни клуба, који је видљив само регистрованим члановима, а листа је приказана као на примеру (8). У оквиру Листе алумниста се може вршити интеракција са другим члановима Алумни клуба преко приватне поруке након што отворите њихов профил (9) или захтевом за повезивање притиском на („Затражи везу“) (10). Тек након одобреног захтева за повезивање од стране алумнисте са листе, могуће је видети његове/њене личне податке и доступан контакт (7).

У картици „Управљај својим везама“ се налазе све Ваше успостављене „везе“ са другим алумнистима приказане као листа корисника.

3. – У картици „Приватне поруке“ можете пронаћи поруке које су Вам послали алумнисти са којима сте повезани и са којима још увек нисте повезани.

4. – У оквиру свог профила можете поставити Вашу слику коју ће моћи да виде сви алумнисти.

Приказан „Kориснички мени“ ће се допуњавати са додатним картицама током процеса развоја Алумни клуба (нпр. посебне картице кластер интересних група).