logo tflogo uns

Научна секција Технолошког факултета Нови Сад

 

ns logo

Научна секција Технолошког факултета Нови Сад Универзитета у Новом Саду је организација која има за циљ окупљање студената Технолошког факултета Нови Сад Универзитета у Новом Саду и њихово укључивање у научноистраживачки рад.

Циљеви научне секције:

  1. Популаризација науке међу студентима Технолошког факултета Нови Сад.
  2. Активно учешће студената у научноистраживачком раду.
  3. Организација радионица и научно-популарних предавања.
  4. Учествовање чланова Научне секције на манифестацијама научног карактера (сајмови науке, Ноћ истраживача, студентске конференције националног и међународног карактера и слично).
  5. Организација Студентске научне конференције Технолошког факултета Нови Сад.

Идеја је да се студентима пружи могућност да буду укључени у научноистраживачки рад на пројектима и темама према својим жељама и склоностима, у складу са могућностима Факултета. Резултати ових истраживања вреднују се кроз презентацију радова на разним студентским конференцијама, такмичењима и наградним конкурсима. 

Руководство Научне секције чине:

главни координатор Научне секције- Проф. др Бранимир Павлић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
и координатори научне секције за студијске програме:

  1. Биотехнологија - Сара Брунет Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  2. Прехрамбено инжењерство - Надежда Сератлић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  3. Фармацеутско инжењерство - Даница Зец Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  4. Инжењерство материјала - Ива Токовић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
  5. Хемијско инжењерство - Барбара Стајић Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.