ИЗБОРНИ БЛОК 1 |
1. |
ДСЗИ01 |
Одабрана поглавља биохемије |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
2. |
ДСЗИ02 |
Течна хроматографија - теорија и пракса |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
3. |
ДСЗИ03 |
Хемија слободних радикала |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
4. |
ДСЗИ04 |
Хемија координационих једињења |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
5. |
ДСЗИ05 |
Анализа и рачунарско моделирање молекула |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
6. |
ДСЗИ06 |
Одабрана поглавља органске хемије |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
7. |
ДСЗИ07 |
Природни и синтетски антиоксиданти |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
8. |
ДСЗИ08 |
Одабрана поглавља инстументалних метода анализе |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
9. |
ДСЗИ09 |
Одабрана поглавља колоидне хемије |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
10. |
ДСЗИ10 |
Протеини и биохемијске трансформације |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
11. |
ДСЗИ11 |
Интеракције у макромолекулским системима |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
12. |
ДСЗИ12 |
Одабрана поглавља физичке хемије |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
13. |
ДСЗИ13 |
Кинетика хемијских реакција |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
14. |
ДСЗИ14 |
Амбалажа и животна средина |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
15. |
ДСЗИ15 |
Еколошка микробиологија |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
16. |
ДСЗИ16 |
Биологија производних микроорганизама |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
17. |
ДСЗИ17 |
Апсорпциони системи |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
18. |
ДСЗИ18 |
Ректификациони системи |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
19. |
ДСЗИ19 |
Екстракциони системи |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
20. |
ДСЗИ20 |
Вероватноћа и статистика за инжењере |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
21. |
ДСЗИ21 |
Одабрана поглавља преноса топлоте и масе |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
22. |
ДСЗИ22 |
Одабрана поглавља ензимологије |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
23. |
ДСЗИ23 |
Биохемија микроорганизама |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
24. |
ДСЗИ24 |
Tечна хроматографија биолошки активних једињења |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
ИЗБОРНИ БЛОК 2 |
1. |
ДСПИ01 |
Производња и примена прехрамбених влакана |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
2. |
ДСПИ02 |
Мембрански сепарациони процеси у прехрамбеној индустрији |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
3. |
ДСПИ03 |
Заслађивачи у прехрамбеној индустрији |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
4. |
ДСПИ04 |
Специјално млинарство |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
5. |
ДСПИ05 |
Режими складиштења жита |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
6. |
ДСПИ06 |
Масне масе у кондиторским производима |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
7. |
ДСПИ07 |
Нискоенергетски кондиторски производи |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
8. |
ДСПИ08 |
Технологија хлађења и замрзавања пекарских производа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
9. |
ДСПИ09 |
Технологија екструдирања хране |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
10. |
ДСПИ10 |
Специјални скробови за прехрамбене производе |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
11. |
ДСПИ11 |
Технологија конверзионих продуката скроба |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
12. |
ДСПИ12 |
Електрохемијска стрипинг анализа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
13. |
ДСПИ13 |
Комбиноване инструменталне технике у гасној хроматографији |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
14. |
ДСПИ14 |
Индуктивно спрегнута плазма-масена спектрометрија |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
15. |
ДСПИ15 |
Комбиноване инструменталне технике у течној хроматографији |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
16. |
ДСПИ16 |
Технологија производње и квалитет хране за посебне категорије потрошача |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
17. |
ДСПИ17 |
Функционална и нова храна |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
18. |
ДСПИ18 |
Наука о месу |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
19. |
ДСПИ19 |
Технологија ферментисаних производа од меса |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
20. |
ДСПИ20 |
Конзервисање меса и производа од меса ниским температурама |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
21. |
ДСПИ21 |
Технологија производа од меса у типу емулзија |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
22. |
ДСПИ22 |
Технологија стерилизованих, концентрованих и сушених млечних производа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
23. |
ДСПИ23 |
Технологија функционалних ферментисаних млечних производа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
24. |
ДСПИ24 |
Одабрана поглавља технологије сира |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
25. |
ДСПИ25 |
Технологија протеинских млечних производа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
26. |
ДСПИ26 |
Технологија хладно цеђених уља |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
27. |
ДСПИ27 |
Технологија маргарина и наменских масти |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
28. |
ДСПИ28 |
Технологија прераде соје |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
29. |
ДСПИ29 |
Технологија прераде сунцокрета |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
30. |
ДСПИ30 |
Ензимска обрада воћа и поврћа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
31. |
ДСПИ31 |
Одабрана поглавља технологије хлађења и замрзавања воћа и поврћа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
32. |
ДСПИ32 |
Одабрана поглавља технологије сокова и концентрата |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
33. |
ДСПИ33 |
Одабрана поглавља технологије производа од воћа и поврћа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
34. |
ДСПИ34 |
Процеси конзервисања хране |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
35. |
ДСПИ35 |
Нови материјали и савремени услови паковања |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
36. |
ДСПИ37 |
Одабрана поглавља микробиологије хране животињског порекла |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
37. |
ДСПИ38 |
Одабрана поглавља микробиологије хране биљног порекла |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
38. |
ДСПИ39 |
Микробиологија воде и санитација у производњи хране |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
39. |
ДСПИ40 |
Микотоксикологија и микотоксикозе |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
40. |
ДСПИ41 |
Токсикоинфекције и интоксикације храном |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
41. |
ДСПИ42 |
Одабрана поглавња хемије хране |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
42. |
ДСПИ43 |
Анализа органских полутаната у прехрамбеним производима |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
43. |
ДСПИ44 |
Биохемија хране |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |