Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Aleksandra Tepić Horecki, zamenik šefa katedre
ORCID: 0000-0002-2479-0313
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3696
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Redovni profesor
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2000.
Magistar nauka, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2005.
Doktor nauka - tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2009.
Oblast istraživanja:
Tehnologija proizvoda od voća i povrća
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Sunčica Kocić-Tanackov
ORCID: 0000-0002-9120-6033
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3699
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Vanredni profesor
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki faklultet Novi Sad, 1999.
Magistar mikrobiologije hrane, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2004.
Doktor tehničkih nauka, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2012.
Oblast istraživanja:
Prehrambeno inženjerstvo, Mikrobiologija hrane
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Vladimir Tomović
ORCID: 0000-0001-5055-1781
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3704
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Redovni profesor, Nučni savetnik
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2000.
Magistar nauka, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2002.
Doktor tehničkih nauka - tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2009.
Oblast istraživanja:
Tehničko-tehnološke nauke, Biotehničke nauke, Prehrambeno inženjerstvo, Inženjerstvo konzervisane hrane, Tehnologija mesa, Nauka o mesu, Tehnologija mesa peradi, Tehnologija jaja, Tehnologija mesa ribe, Tehnologije pratećih i sporednih proizvoda industrije mesa, Tehnologija proizvoda od mesa, Upravljanje operacijama i procesima u proizvodnji i preradi mesa, Senzorska svojstva hrane, Senzorska analiza hrane, Nutritivna svojstva hrane, Kontrola kvaliteta hrane, Upravljanje kvalitetom i bezbednošću hrane.
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Mirela Iličić
ORCID: 0000-0003-4762-2897
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3705
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Redovni profesor
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2000.
Magistar nauka, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2005.
Doktor nauka - tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2010.
Oblast istraživanja:
Prehrambeno inženjerstvo, Tehnologija mleka i mlečnih proizvoda, Metode konzervisanja hrane
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Senka Popović
ORCID: 0000-0001-5140-5882
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3698
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Vanredni profesor
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2005.
Doktorat, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2013.
Oblast istraživanja:
Tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno inženjerstvo, Ambalaža i pakovanje, biorazgradivi ambalažni materijali
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Katarina Kanurić
ORCID: 0000-0003-2447-8781
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3719
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Vanredni profesor
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2005.
Doktor nauka - tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2014.
Oblast istraživanja:
Prehrambeno inženjerstvo, Tehnologija mleka i mlečnih proizvoda, Metode konzervisanja hrane
reference zaposlenih