logo tflogo uns
  • Насловна
  • Катедра за инжењерство конзервисане хране

dr Marija Jokanović

Marija JokanovićIme i prezime:
Dr Marija Jokanovići, šef katedre

ORCID: 0000-0002-1282-175X

Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3814
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Akademski položaj:
Vanredni profesor

Obrazovanje:
Diplomirani inženjer, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2001.
Magistratura, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2007.
Doktorat, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2013.

Oblast istraživanja:
Tehnologija gotove hrane, Nutritivna i senzorska svojstva hrane

reference zaposlenih

dr Ranko Romanić

Ranko RomanićIme i prezime:
Dr Ranko Romanić

ORCID: 0000-0002-5329-4511

Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3700
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Akademski položaj:
Vanredni profesor

Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2004.
Doktor nauka - tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2015.

Oblast istraživanja:
Prehrambeno inženjerstvo, Tehnologije konzervisane hrane, Tehnologija prerade uljarica, Tehnologija prerade biljnih ulja i masti

reference zaposlenih

dr Zdravko Šumić

Zdravko ŠumićIme i prezime:
Dr Zdravko Šumić

ORCID: 0000-0002-9770-0139

Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3701
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Akademski položaj:
Asistent sa doktoratom

Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2007.
Doktor nauka - tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2014.

Oblast istraživanja:
Tehnologija proizvoda od voća i povrća

reference zaposlenih

dr Branislav Šojić

Branislav ŠojićIme i prezime:
Dr Branislav Šojić

ORCID: 0000-0003-1837-5911

Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3714
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Akademski položaj:
Asistent sa doktoratom

Obrazovanje:
Diplomirani inženjer, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2007.
Doktorat, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2013.

Oblast istraživanja:
Tehnologija mesa, Kvalitet i bezbednost hrane animalnog porekla

reference zaposlenih

dr Nevena Hromiš

Nevena HromišIme i prezime:
Dr Nevena Hromiš

ORCID: 0000-0001-9382-3409

Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3702
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Akademski položaj:
Asistent sa doktoratom

Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2008.
Doktorat, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2015.

Oblast istraživanja:
Tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno inženjerstvo, Ambalaža i pakovanje, Biorazgradivi ambalažni materijali

reference zaposlenih

dr Dajana Vukić

Dajana VukićIme i prezime:
Dr Dajana Vukić

ORCID: 0000-0002-9768-1900

Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3801
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Akademski položaj:
Asistent sa doktoratom, viši naučni saradnik

Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2008.
Diplomirani inženjer tehnologije - master, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2009.
Doktor nauka - tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2015.

Oblast istraživanja:
Prehrambeno inženjerstvo, Tehnologija mleka i mlečnih proizvoda, Metode konzervisanja hrane, Biološka aktivnost jedinjenja, Molekulsko modelovanje, Molekulske interakcije, Korelacija strukture i funkcije molekula
https://www.biomolecularmodelling.com/about-us

reference zaposlenih