Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Marija Jokanovići, šef katedre
ORCID: 0000-0002-1282-175X
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3814
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Vanredni profesor
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2001.
Magistratura, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2007.
Doktorat, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2013.
Oblast istraživanja:
Tehnologija gotove hrane, Nutritivna i senzorska svojstva hrane
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Ranko Romanić
ORCID: 0000-0002-5329-4511
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3700
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Vanredni profesor
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2004.
Doktor nauka - tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2015.
Oblast istraživanja:
Prehrambeno inženjerstvo, Tehnologije konzervisane hrane, Tehnologija prerade uljarica, Tehnologija prerade biljnih ulja i masti
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Zdravko Šumić
ORCID: 0000-0002-9770-0139
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3701
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Asistent sa doktoratom
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2007.
Doktor nauka - tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2014.
Oblast istraživanja:
Tehnologija proizvoda od voća i povrća
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Branislav Šojić
ORCID: 0000-0003-1837-5911
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3714
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Asistent sa doktoratom
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2007.
Doktorat, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2013.
Oblast istraživanja:
Tehnologija mesa, Kvalitet i bezbednost hrane animalnog porekla
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Nevena Hromiš
ORCID: 0000-0001-9382-3409
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3702
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Asistent sa doktoratom
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2008.
Doktorat, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2015.
Oblast istraživanja:
Tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno inženjerstvo, Ambalaža i pakovanje, Biorazgradivi ambalažni materijali
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Dajana Vukić
ORCID: 0000-0002-9768-1900
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3801
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Asistent sa doktoratom, viši naučni saradnik
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2008.
Diplomirani inženjer tehnologije - master, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2009.
Doktor nauka - tehnološko inženjerstvo, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2015.
Oblast istraživanja:
Prehrambeno inženjerstvo, Tehnologija mleka i mlečnih proizvoda, Metode konzervisanja hrane, Biološka aktivnost jedinjenja, Molekulsko modelovanje, Molekulske interakcije, Korelacija strukture i funkcije molekula
https://www.biomolecularmodelling.com/about-us
reference zaposlenih