Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Snežana Škaljac
ORCID: 0000-0002-9102-8417
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3714
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Asistent sa doktoratom
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2008.
Doktorat, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2014.
Oblast istraživanja:
Tehnologija mesa, Kvalitet i bezbednost hrane animalnog porekla
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Vladimir Vukić
ORCID: 0000-0002-5712-7251
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3801
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Viši naučni saradnik
Obrazovanje:
Diplomirani biolog, Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Novi Sad, 2007.
Diplomirani biolog - master, Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Novi Sad, 2008.
Doktor bioloških nauka, Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Novi Sad, 2015.
Oblast istraživanja:
Tehnologija mleka i mlečnih proizvoda, Biohemija, Strukturalna bioinformatika, Molekulsko modelovanje, Biološka aktivnost jedinjenja, Strktura molekula, Molekulska dinamika, Molekulske interakcije, Dizajniranje molekula
https://www.biomolecularmodelling.com/about-us
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Danijela Šuput
ORCID: 0000-0002-2751-7013
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3702
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Naučni saradnik
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2009.
Doktorat, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2016.
Oblast istraživanja:
Tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno inženjerstvo, Ambalaža i pakovanje, Biorazgradivi ambalažni materijali
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Sandra Bulut
ORCID: 0000-0001-8182-763X
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3702
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Naučni saradnik
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2013.
Diplomirani inženjer tehnologije-master, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2014.
Oblast istraživanja:
Tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno inženjerstvo, Ambalaža i pakovanje, Biorazgradivi ambalažni materijali
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Anita Milić
ORCID: 0000-0001-6663-9489
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3695
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Naučni saradnik
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2014.
Master inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2015.
Oblast istraživanja:
Tehnologija proizvoda od voća i povrća
reference zaposlenih
Објављено у Катедра за инжењерство конзервисане хране
Штампа
Ime i prezime:
Dr Tanja Lužaić
ORCID: 0000-0003-0424-5972
Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3710
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Akademski položaj:
Asistent sa doktoratom
Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, Novi Sad, 2014.
Master inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, Novi Sad, 2015.
Oblast istraživanja:
Prehrambeno inženjerstvo, Tehnologije konzervisane hrane, Tehnologija prerade uljarica, Tehnologija prerade biljnih ulja i masti
reference zaposlenih