logo tflogo uns
  • Насловна
  • Катедра за инжењерство конзервисане хране

dr Snežana Škaljac

Snežana ŠkaljacIme i prezime:
Dr Snežana Škaljac

ORCID: 0000-0002-9102-8417

Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3714
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Akademski položaj:
Viši naučni saradnik

Obrazovanje:
Diplomirani inženjer, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2008.
Doktorat, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2014.

Oblast istraživanja:
Tehnologija mesa, Kvalitet i bezbednost hrane animalnog porekla

reference zaposlenih

dr Vladimir Vukić

Vladimir VukićIme i prezime:
Dr Vladimir Vukić

ORCID: 0000-0002-5712-7251

Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3719
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Akademski položaj:
Naučni saradnik

Obrazovanje:
Diplomirani biolog, Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Novi Sad, 2007.
Diplomirani biolog - master, Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Novi Sad, 2008.
Doktor bioloških nauka, Prirodno-matematički fakultet, Univerzitet u Novom Sadu, Novi Sad, 2015.

Oblast istraživanja:
Tehnologija mleka i mlečnih proizvoda, Biohemija, Strukturalna bioinformatika

reference zaposlenih

dr Danijela Šuput

Danijela ŠuputIme i prezime:
Dr Danijela Šuput

ORCID: 0000-0002-2751-7013

Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3702
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Akademski položaj:
Naučni saradnik

Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2009.
Doktorat, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2016.

Oblast istraživanja:
Tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno inženjerstvo, Ambalaža i pakovanje, Biorazgradivi ambalažni materijali

reference zaposlenih

Sandra Bulut

Sandra BulutIme i prezime:
Sandra Bulut

ORCID: 0000-0001-8182-763X

Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3702
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Akademski položaj:
Istraživač saradnik

Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2013.
Diplomirani inženjer tehnologije-master, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2014.

Oblast istraživanja:
Tehnološko inženjerstvo, Prehrambeno inženjerstvo, Ambalaža i pakovanje, Biorazgradivi ambalažni materijali

reference zaposlenih

Maja Ivić

Maja IvićIme i prezime:
Maja Ivić

Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3714
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Akademski položaj:
Istraživač saradnik

Obrazovanje:
Diplomirani inženjer, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2012.
Master, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2012.

Oblast istraživanja:
Tehnologija mesa

reference zaposlenih

Anita Milić

Anita VakulaIme i prezime:
Anita Milić

ORCID: 0000-0001-6663-9489

Adresa i kontakt:
Univerzitet u Novom Sadu
Tehnološki fakultet Novi Sad
KATEDRA ZA INŽENJERSTVO KONZERVISANE HRANE
Bul. cara Lazara 1, 21000 Novi Sad
tel: +381-21-485-3695
fax: +381-21-450-413
email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Akademski položaj:
Istraživač saradnik

Obrazovanje:
Diplomirani inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2014.
Master inženjer tehnologije, Tehnološki fakultet Novi Sad, 2015.

Oblast istraživanja:
Tehnologija proizvoda od voća i povrća

reference zaposlenih