logo tflogo uns
На Технолошком факултету је, 6. јуна 2024. године, успешно одбрањена докторска дисертација кандидата Јане Захорец, под називом "Антимикробни и биоактивни потенцијал рогача у побољшању технолошког и нутритивног квалитета хлеба". Комисију су чинили: проф. др Бранимир…

Летња школа у Кини!

четвртак, 06 јун 2024
Ђангсу (Jiangsu) универзитет из Кине нуди могућност заинтересованим студентима основних и последипломски студија да учествују у Летњој школи под називом 'Discover Jiangsu - Frontier in Intelligent Connected New Energy Vehicle Technology' која се одржава у…
Oд 27. до 29. маја 2024. године, студенти Прехрамбеног инжењерства Технолошког факултета Нови Сад, боравили су у посети колегама са Прехрамбено-технолошког факултета у Осијеку. Посета је реализована у оквиру CEEPUS мреже под називом "For Healthy…
У оквиру погонских вежби на предмету Технологија складиштења жита, студенти 3. године студијског програма Прехрамбено инжењерство,  студијског подручја Инжењерство угљенохидратне хране су, 30. маја 2024. године, обишли силосе млина Данубиус. Студенти су испратили све битне…
Студенти треће године Хемијско-процесног инжењерства посетили су, 22. маја 2024. године, Lafarge-Holcim фабрику цемента у Беочину. Током плодоносне посете студенти су имали прилику да виде како се у пракси примењују знања стечена на факултету, и…
Студенти 3. године студијских подручја Технологије конзервисане хране и Контрола квалитета посетили су у петак 17. маја 2024. године, АД ,,Имлек’’, производну локацију у Суботици.У оквиру ове посете студенти су имали прилику да се боље…