logo tflogo uns
Студенти 3. године смера Прехрамбена биотехнологија и смера Контрола квалитета, обишли су, у склопу стручне екскурзије, Винарију Винум, а затим и Винарију Веритас, где је за њих организована дегустација вина.
У петак, 23. децембра 2022. године, у оквиру наставе из предмета Технологија биоетанола, у пратњи предметног наставника проф. др Весне Вучуровић и сараднице мастер инж. Александре Катански, студенти четврте године студијског подручја Прехрамбена биотехнологија, имали…
У среду, 28. децембра 2022. године, успешно је одбрањена докторска дисертација кандидата Стефана Вукмановића, под називом „Валоризација производње ферментације комбухе на отпадном току из производње вина“. Чланови комисије су били: проф. др Радомир Малбаша, Технолошки…
У Плавој сали Технолошког факултета, 27. децембра 2022. године, додељене су награде најбољим студентима Факултета у школској 2021/22. На почетку, присутне је поздравила деканица, проф. др Биљана Пајин, истакла велике успехе овогодишњих добитника и пожелела…
У Гимназији "Јован Јовановић Змај" у Новом Саду, од 20. до 23. децембра 2022. године, одржана је конференција студентских истраживачких радова, под називом "Научно истраживање - различито али увек етично", у оквиру пројектног учења на…
Студенти 4. године смера Прехрамбена биотехнологија били су на стручној екскурзији, у посети Винарији Драшковић у Вршцу, у пратњи проф. др Владимира Пушкаша и доц. др Уроша Миљића.