logo tflogo uns
У четвртак, 29. децембра 2022. године, успешно је одбрањена докторска дисертација кандидата Маје Стојковић, под називом „Оптимизација процеса производње медовине уз додатак воћног сока од ароније као производа побољшаних функционалних својстава“.Чланови комисије су били: проф.…
Студенти 3. године смера Прехрамбена биотехнологија и смера Контрола квалитета, обишли су, у склопу стручне екскурзије, Винарију Винум, а затим и Винарију Веритас, где је за њих организована дегустација вина.
У петак, 23. децембра 2022. године, у оквиру наставе из предмета Технологија биоетанола, у пратњи предметног наставника проф. др Весне Вучуровић и сараднице мастер инж. Александре Катански, студенти четврте године студијског подручја Прехрамбена биотехнологија, имали…
У среду, 28. децембра 2022. године, успешно је одбрањена докторска дисертација кандидата Стефана Вукмановића, под називом „Валоризација производње ферментације комбухе на отпадном току из производње вина“. Чланови комисије су били: проф. др Радомир Малбаша, Технолошки…
У Плавој сали Технолошког факултета, 27. децембра 2022. године, додељене су награде најбољим студентима Факултета у школској 2021/22. На почетку, присутне је поздравила деканица, проф. др Биљана Пајин, истакла велике успехе овогодишњих добитника и пожелела…
У Гимназији "Јован Јовановић Змај" у Новом Саду, од 20. до 23. децембра 2022. године, одржана је конференција студентских истраживачких радова, под називом "Научно истраживање - различито али увек етично", у оквиру пројектног учења на…