logo tflogo uns
уторак, 28 мај 2024 14:17

Студентска посета фабрици цемента у Беочину

Студенти треће године Хемијско-процесног инжењерства посетили су, 22. маја 2024. године, Lafarge-Holcim фабрику цемента у Беочину. Током плодоносне посете студенти су имали прилику да виде како се у пракси примењују знања стечена на факултету, и добију одговоре на бројна питања, како од колега из производње, тако и из сектора људских ресурса и развоја кадрова.
Захваљујемо се Јелени Савић и Марији Ђурић из службе маркетинга, на организацији и топлом пријему и Николи Спасојевићу, менаџеру за обуку и развој запослених, на добродошлици и несебичном дељењу савета студентима. Такође се захваљујемо колегама који су стекли диплому на Технолошком факултету Нови Сад, Слађани Лалић, менаџеру квалитета алтернативних горива, и Срђану Пастроњицком, процесном инжењеру, на презентацији и стрпљивим одговорима на бројна студентска питања.
Издвојили бисмо неке од утисака студената:
Дуња: "Посебно ми се допала модернизована контролна соба из које се прати сваки део постројења."
Теодора: "Веома ми се допало што поред високе професионалности гаје и врло позитивну радну атмосферу."
Мина: "Приметила сам да се у фирми запошљава велик број жена, што је велики плус и супер прилика за мене и моје колегинице."
Марко: "Одушевљен сам великим капацитетом производње, у односу на лабораторијске и полу-индустријске уређаје које смо до сада виђали."
Соња: "Највећи утисак ми је оставило то колико обраћају пажњу на сигурност радника и посетилаца, заиста су мислили о сваком детаљу."