Практична метода за контролу квалитета хлеба добијеног супституцијом пшеничног брашна хељдиним брашном
Назив пројекта: Практична метода за контролу квалитета хлеба добијеног супституцијом пшеничног брашна хељдиним брашном
Број пројекта: 114-451-1361/2014-02
Извори финансирања пројекта: АП Војводина
Трајање пријекта: 2014-2015.
Буџет пројекта:
Лого пројекта или акроним:
Област истраживања којој припада пројекат:
Биотехничке науке
Руководилац пројекта:
Проф. др Маријана Ачански, редовни професор
Технолошки факултет Нови Сад, Универзитет у Новом Саду
Чланови истраживачког тима:
- Проф. др Радојка Размовски, редовни професор
- Проф. др Ђорђе Псодоров, редовни професор
- Проф. др Снежана Кравић, ванредни професор
- Др Кристиан Пастор, научни сарадник
Кључне речи: