logo tflogo uns
среда, 28 децембар 2022 13:56

Награде најбољим студентима Технолошког факултета у школској 2021/22. години

У Плавој сали Технолошког факултета, 27. децембра 2022. године, додељене су награде најбољим студентима Факултета у школској 2021/22. На почетку, присутне је поздравила деканица, проф. др Биљана Пајин, истакла велике успехе овогодишњих добитника и пожелела им срећу у даљем студирању и усавршавању. Продеканица за наставу, проф. др Марина Шћибан, честитала је награђеним студенткињама и пожелела им пуно успеха на путу којим су кренуле.
Свечаној додели је, испред руководства Факултета присуствовала и продеканица за науку, проф. др Зита Шереш, као и рукововодиоци студијских програма, шефови катедри и представници студентских организација.
Најбољи студент прве године студија је Николина Козић, са смера Биохемијско инжењерство, награду за најбољег студента друге године је добила Горица Тадић, смер Хемијско-процесно инжењерство, Марија Лемић, са смера Прехрамбена биотехнологија, награђена је као најбољи студент треће године, а Ива Токовић са студијског програма Инжењерство материјала је најбољи студент четврте године студија и најбољи студент Технолошког факултета у академској 2021/22. години.

Снимак доделе награда