logo tflogo uns
среда, 28 октобар 2020 15:20

Пoзив на учешче у такмичењу - „SPACE4WOMEN 3.0: Галаксија нових идеја“

Носилац пројекта је „Студентска асоцијација Универзитета у Новом Саду“, а пројекат је подржан од стране Кабинета министра без портфеља задуженог за иновације и технолошки развој Републике Србије.
Сврха пројекта „SPACE4WOMEN 3.0“ је да кроз низ активности допринесе развоју и популаризацији женског иновационог предузетништва, међу женском омладинском популацијом, кроз подстицање коришћења иновативног и креативног потенцијала који произилази из највреднијег ресурса који стичу и развијају током школовања, а то је знање.
Такмичење SPACE4WOMEN намењено је студенткињама основних, мастер или докторских студија свих факултета Универзитета у Новом Саду које желе да преузму иницијативу, размишљају креативно и закораче у свет предузетништва.
На такмичење могу да се пријаве студенткиње које имају иновативну идеју за развој новог или унапређење постојећег производа односно услуге из било које области (култура, екологија, туризам, пољопривреда, ИКТ, технологија и др). Идеје се пријављују у тиму који треба да се састоји од минимум 2, а максимум 5 чланова. Чланови тима не морају бити са истог факултета/департмана и тимови могу бити мешовити (да га чине студенти и студенткиње) с тим да тим лидер мора да буде студенткиња.

ФАЗЕ ТАКМИЧЕЊА

  1. фаза: Пријава идеја до 15.11.2020. године.
  2. фаза: Селекција идеја до 20.11.2020. Одабрани тимови биће обавештени путем имејла.
  3. фаза: Одабрани тимови ће ући у процес менторства и обуке и учествоваће у едукацијама које ће им помоћи да разраде своје идеје и да се припреме за завршно такмичење. Обуке ће се организовати у виртуелном окружењу (онлајн) путем специјално дизајниране платформе у периоду од 25.11.2020. до 15.12.2020.
  4. фаза: Финале такмичења биће организовано у другој половини децембра.

НАГРАДЕ
Победнички тим освојиће награду у вредности од 2.000 еура, а поред главне доделиће се и друге вредне награде тимовима који освоје II и III место.
Више информација о томе како је све изгледало прошле године можете погледати на линку

Пријава се врши попуњавањем формулара који је доступан на линку:shorturl.at/imoyK

РОК ЗА ПРИЈАВУ: 15. НОВЕМБАР 2020. ГОДИНЕ!

За све додатне информације посетите сајт или се обратите организаторима такмичења на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.