logo tflogo uns
четвртак, 10 јануар 2019 09:53

Учим + Знам = Вредим

У суботу 22. децембра у холу зграде Покрајинске Владе одржана је свечаност поводом завршетка још једног издања акције "Учим + Знам = Вредим“ у организацији Удружења за промоцију друштвене одговорности. Др Јелена Владић, асистент са докторатом на Технолошком факултету Нови Сад и најбоља млада научница у Србији присуствовала је догађају и уручила плакете најбољима.

Ове године је 248 најбољих ученика и ученица промовисано на билбордима у Новом Саду, Беочину, Жабљу, Сремским Карловцима, Темерину и Србобрану, а на завршној свечаности поводом завршетка пројекта "Учим + Знам = Вредим“ уручене су им захвалнице и пригодни поклони.

Вишеструко награђиваним ученицима плакете су уручили др Јелена Владић добитница престижне награде Данубиус Yоунг Сциентист Аwард за најбољег младог научника из Србије у 2018. години, потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић и заменик градоначелника Срђан Кружевић.

Удружење за промоцију друштвене одговорности од 2015. године спроводи Пројекат "Учим + Знам = Вредим" који има за циљ популаризацију младих талената промовисањем њихових успеха у билборд кампањи, са намером да се истакну позитивне друштвене вредности. Кампања се спроводи уз подршку Покрајинске владе, Града Новог Сада, као и општина Беочин, Жабаљ, Сремски Карловци, Темерин и Србобран.