logo tflogo uns
среда, 27 мај 2020 21:15

Гостујућа предавања младих инжењера НИС а.д.

У циљу унапређења наставних активности и интензивирања сарадње Катедре за нафтно-петрохемијско инжењерство са компанијом НИС а.д., за студенте Нафтно-петрохемијског инжењерства се организују два гостујућа он-лајн предавања младих инжењера НИС а.д.

22.5.2020. године одржано је прво он-лајн предавање дипл. инж. технологије Милутина Милишића, нашeг колегe нафтно-петрохемијског инжењера, а тема предавања била је: Атмосферска и вакуум дестилација.

28.5.2020. године у 11 часова биће организовано друго он-лајн гостујуће предавање. Предавачи ће бити дипл. инж. технологије Душан Рашковић и Светозар Еремић, а тема предавања је: Оперативни менаџмент систем (ОМС) – Пут континуалног унапређења.

11.6.2020. године  у 12 часова биће организовано и треће он-лајн гостујуће предавање запослених НИС а.д. за студенте Нафтно-петрохемијског инжењерства. Предавач ће бити Јелена Попара, директор Функције за интерну ревизију, а тема предавања је: Интерна ревизија у нафтној индустрији.

Важно је напоменути да је прошле године у циљу унапређења наставних активности на предметима Производи нафте и Технологија прераде нафте, одржано шест гостујућих предавања младих инжењера НИС-а који су несебично делили искуства са студентима Нафтно-петрохемијског инжењерства.