Друго по реду такмичење Фармацеутски Инкубатор, које се одвија под покровитељством наше највеће фармацеутске компаније Хемофарм, одржано је 26.05.2021. у онлине форми. Такмичило се укупно 9 тимова - студенти четврте године и мастер студенти студијског…
Студенти 3. године Инжењерства конзервисане хране, су, у оквиру погонских вежби на предмету Технологија меса, 26. маја 2021. године, посетили Индустрију меса „Матијевић“ д.о.о. Нови Сад. Организатор ове посете био је др Бранислав Шојић, асистент…
У уторак 25.05. у амфитеатру Факултета одржано је прво предавање под покровитељством Алумни клуба Технолошког факултета, у коме је наш успешни алумниста Ђорђе Кликовац (главни технолог у компанији Котекс Вискофан, Нови Сад) представио примену КАИЗЕН…
Проф. др Cecília Hodúr, гостујући професор ЦЕЕПУС III мреже "Improving food quality with novel food processing technologies" са Универзитета у Сегедину, Мађарска, одржала је предавање под називом "Conventional versus emerging techniques for food preservation". Предавање…
У оквиру Ерасмус+ програма (Teaching Activity), у периоду од 17. до 21. маја 2021. године, наш факултет је посетио проф. др Игор Ђерђ са Јосип Јурај Штросмајер Универзитета у Осијеку. Том приликом је одржао предавање…
17. и 18. маја, Савез винара и виноградара Србије организовао је свечану манифестацију под називом „Велико оцењивање вина Србије“. На овој манифестацији су, у својству оцењивача, учествовали проф. др Владимир Пушкаш, ванредни професор и др…
Својим високим дометима у академском образовању, као и бројним публикованим научним радовима и саопштењима, пројектима, иновацијама, патентима и другим остварењима својих сарадника, Факултет је обезбедио адекватно значајно место међу елитним институцијама ове врсте.
Булевар цара Лазара 1, 21101 Нови Сад, Србија Info телефон: +381 (0)21/485-3619 Info телефон: +381 (0)63/493-571 Маркетинг: +381 (0)21/485-3606 Е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.