logo tflogo uns
недеља, 13 октобар 2019 07:05

Свечана додела Златних индекса

Златни индекси за 50 година од уписа на Технолошки факултет Нови Сад, свечано су уручени некадашњим студентима 12.10.2019. године у Плавој сали Технолошког факултета.

Златни индекси додељени су студентима „златне генерације“ Технолошког факултета Нови Сад, која ове године обележава 50 година од уписа на Факултет. На свечаној додели Златних индекса некадашње студенте поздравила је проф. др Биљана Пајин, декан Технолошког факултета Нови Сад. „Бити део Технолошког факултета је велика част и одговорност. Наслеђе свих вас које је изнедрила наша кућа је оно што нас чини поносним, што нас покреће и инспирише да креирамо још бољу атмосферу за ослобађање огромног потенцијала у сфери образовања младих инжењера.“ – истакла је проф. др Биљана Пајин, декан Технолошког факултета Нови Сад. Поред тога, проф. др Биљана Пајин нагласила је да јој је велико задовољство да уручи јубиларне индексе уз жељу „да са поносом сијају и да заувек подсећају на једно велико хвала којим Технолошки факултет жели да се одужи за сву помоћ, узајамно поштовање и подршку пружену током свих 50 година учења и рада.“

Генерација 1969/70. често се састаје и то све захваљујући одличном организационом тиму испред којег се присутнима обратила др Јованка Левић, која је истакла да је велико задовољство што су се окупили овим поводом и изразила је велику захвалност руководству Технолошког факултета које је уприличило једну овако значајну свечаност.

Златне индексе за 70 студената „златне генерације“ уручила је проф. др Биљана Пајин, декан Технолошког факултета Нови Сад.