logo tflogo uns
  • Насловна
  • О нама
  • Вести
  • Свечани пријем студената прве године основних академских студија на Технолошком факултету Нови Сад
петак, 01 октобар 2021 15:06

Свечани пријем студената прве године основних академских студија на Технолошком факултету Нови Сад

Свечани пријем студената који су уписали прву годину основних академских студија у школској 2021/22. години, одржан је 1. октобра 2021. на Технолошком факултету Нови Сад.

Због поштовања епидемиолошких мера, пријем је одржан упоредо у амфитеатру Факултета и учионици број 26. Пријем је почео интонирањем државне химне Републике Србије, „Боже правде“.

Студенте су у име руководства Технолошког факултета поздравиле проф. др Биљана Пајин, декан, и проф. др Марина Шћибан, продекан за наставу. Оне су пожелеле добродошлицу новој генерацији студената у породицу инжењера технологије и упознале их са предностима које пружа студирање на нашем факултету.

Декан Технолошког факултета проф. Биљана Пајин позвала је нову генерацију студената да редовно прате наставу и обављају своје студентске обавезе, али и да се укључе у ваннаставне активности, рад Спортског удружења и Културно-уметничког друштва Технолошког факултета.

У оквиру радног дела пријема, студенти су имали састанак са менторима и студентима-менторима за сваки студијски програм, тј, подручје, који су их упознали са распоредом и начином извођења предавања и вежби.