logo tflogo uns
уторак, 17 децембар 2019 12:08

Српско хемијско друштво наградило студенте Технолошког факултета Нови Сад

Српско хемијско друштво 15.11.2019. године организовало је свечану скупштину поводом дана оснивања Друштва (15. новембар 1897. ) у Свечаној сали Српске академије наука и уметности и том приликом додељене су годишње награде и признања.

Годишњу награду за најбољег студента за 2018. годину добила је Татјана Даничић, студенткиња докторских студија Технолошког факултета Нови Сад, која је пре годину дана добила и награду за најбољег студента Технолошког факултета Нови Сад. „Била ми је изузетна част присуствовати свечаности и предавањима уважених професора из области науке. Уручена ми је годишња награда за постигнут изузетан успех у току студија, а уједно и за најбољег студента за 2018. годину. Велики је успех бити у 6 најбољих студената међу факултетима који су под окриљем СХД-а.“ – изјавила је Татјана Даничић.

Српско хемијско друштво доделило је и специјална признања за најбоље студенте у 2019. години, а специјалним признањима награђени су и студенти Технолошког факултета Нови Сад и то Ђурђица Кулушић, Александра Милојковић и Никола Антонијевић.