logo tflogo uns
У препуном амфитеатру Технолошког факултета, у петак, 30. септембра 2022. године, уприличен је свечани пријем студената прве године основних академских студија у 2022/23. години. Пријему су присуствовали декан Факултета, проф. др Биљана Пајин, продекан за…
На Технолошком факултету  Нови Сад, 28. септембра 2022. године, у Плавој сали, одржана је презентација студије под називом „Савремени технолошки поступци за искоришћење агроиндустријских остатака и отпада у производњи напредних биогорива, прехрамбених и мултифункционалних биопроизвода…

Позив за такмичење

среда, 21 септембар 2022
Компанија Carlsberg Srbija организује такмичење за студенте 4. године, апсолвенте или мастер студенте Прехрамбене биотехнологије на Технолошком факултету.Конкурс је отворен до 13. октобра 2022. године, а победнике очекује пут у Италију.
Књига "Методологија испитивања историјских малтера", аутора доц. др Снежане Вучетић и проф. др Јоњауе Раногајец, приказује и дефинише поступке кроз примере који су резултат научног пројекта МоDeCo2000: "Дизајн малтера за конзервацију - римска граница на…
Отворене су пријаве за такмичење "Modernization of a traditional food for contributing to your regional food value chain", које организује ISEKI-Food Association, под покровитељством FoodFactory-4-Us.Тимове треба да чини 3 – 5 мастер студената, укључујући максимално…
У уторак, 13. септембра 2022. године, успешно је одбрањен специјалистички рад на студијском програму Микробиолошка безбедност хране, кандидата Оље Шовљански, под називом “Компаративна анализа биоцидног ефекта топлоте и персирћетне киселине на Salmonella изолате са индустријских…