logo tflogo uns
  • Насловна
  • О нама
  • Вести
  • Конкурс за стипендије за генерацију 2022/2023, који је део Програма за образовање „МОЖЕШ И ТИ”
четвртак, 06 октобар 2022 23:27

Конкурс за стипендије за генерацију 2022/2023, који је део Програма за образовање „МОЖЕШ И ТИ”

Конкурс за стипендије Хемофарм фондације је прилика за студенте да своје знање и вештине подигну на виши ниво кроз посебно дизајниран програм који чине програм стипендија, менторски програм и програм стручне праксе. Осим неформалног знања, полазници програма уз подршку експерата компаније Хемофарм А.Д. стичу и радно искуство у различитим секторима унутар компаније и додатни мотив да стечено знање примењују у Србији. Програм има за циљ и да додатно оснажи појединце вештинама које ће им помоћи у свакодневном раду у чијем фокусу је брига о здрављу и добробити људи.
Конкурс за стипендије, се расписује у понедељак, 3.10.2022. године, са трајањем до 3. новембра 2022. године, и намењен је најбољим студентима завршне године основних/интегрисаних академских студија на медицинским, фармацеутским, биолошким, хемијским, технолошким и техничким факултетима.
Програм обухвата месечну стипендију, менторску подршку, као и стручну праксу у Србији и Немачкој, и отворен је за студенте државних универзитета у Србији који су у досадашњем студирању остварили просек оцена најмање 8,50.
Додатне информације о условима конкурса могу се погледати на линку