logo tflogo uns
среда, 05 јануар 2022 12:30

Hаграде најбољим студентима Технолошког факултета, за 2020/2021. годину

На Технолошком факултету Нови Сад, 29. децембра 2021. године, свечано су уручене награде најбољим студентима Факултета за школску 2020/2021. годину.
Факултетске награде за најбоље студенте додељују се сваке године студентима који су остварили запажене резултате током претходне школске године.
Проф. др Биљана Пајин, декан Технолошког факултета Нови Сад је поздравила присутне и честитала студентима на успеху. “Међу овогодишњим добитницима награда видим позната лица, али и нека нова, што је сјајан показатељ квалитета наших студената.“ – истакла је проф. Биљана Пајин. Присутнима се обратилa и продекан за наставу, проф. др Марина Шћибан.
Награда за постигнути успех у првој години студија (генерација уписана 2020/2021), додељена је Нађи Михајловић, студијски програм Фармацеутско инжењерство. Награде за постигнути успех у другој години студија (генерација уписана 2019/2020), уручене су Мирјани Одановић и Марији Лемић, обе са студијског подручја Прехрамбена биотехнологија. Награда за трећу годину студија додељена је Иви Токовић, студијски програм Инжењерство материјала. Најбољи студент четврте године студија је Марија Костић, која је дипломирала на студијском подручју Биохемијско инжењерство.
Софија Миловановић је добитница награде за најбољег студента Технолошког факултета за школску 2020/2021. годину. Софија је дипломирала на студијском подручју Нафтно-петрохемијско инжењерство, са укупном просечном оценом 10 и тренутно је на мастер студијама на истом студијском подручју. У име свих добитника Софија се захвалила Факултету и свим професорима, а посебно свом ментору, проф др Драгану Говедарици, кao и проф. др Бранислави Николовски.