logo tflogo uns
  • Насловна
  • О нама
  • Вести
  • Онлајн предавање „Интестинално здравље и интестиналне бактерије у клиничким и ветеринарским студијама“ проф. др Драгане Стенли
уторак, 11 мај 2021 14:34

Онлајн предавање „Интестинално здравље и интестиналне бактерије у клиничким и ветеринарским студијама“ проф. др Драгане Стенли

Најава предавања „Интестинално здравље и интестиналне бактерије у клиничким и ветеринарским студијама“ које ће у петак, 14.05. са почетком у 12 сати одржати проф. др Драгана Стенли.

Проф. др Драгана Стенли је дипломирала на студијском програму Фармацеутско инжењерство Технолошког факултета Нови Сад, а докторске студије је завршила на Викторија Универзитету у Мелбурну. Од 2018. године одлуком Технолошког факултета Нови Сад, и уз сагласност Универзитета у Новом Саду, изабрана је за гостујућег професора нашег факултета за ужу научну област Биотехнологија.

Њен научни рад је фокусиран на интестинално здравље и интестиналне бактерије у клиничким и ветеринарским студијама. Управо о овој теми ће одржати предавање за студенте Технолошког факултета Нови Сад као и за све заинтересоване колеге.

Предавању се може приступити преко линка