logo tflogo uns
понедељак, 17 децембар 2018 14:16

Награђени најбољи студенти Технолошког факултета

На Технолошком факултету Нови Сад, 12.12.2018. године, свечано су уручене награде најбољим студентима Факултета, као и јубиларне награде запосленима, а за најбољу студенткињу проглашена је Татјана Даничић.

Факултетске награде за најбоље студенте додељују се сваке године студентима који су остварили запажене резултате током школске године, а ове године награду је добило укупно 33 студента. Пре официјелне доделе награде проф. др Биљана Пајин, декан Технолошког факултета Нови Сад обратила се присутнима и честитала им на успеху. „Изузетно ми је задовољство да вас видим у оволиком броју, јер то значи да смо успели у нашој мисији и допринели да се бар донекле оствари огроман потенцијал који се налази у свима вама, како професорима и запосленима, тако и нашим највреднијим студентима.“ – истакла је проф. др Биљана Пајин, декан Факултета. Татјана Даничић, најбоља студенткиња Технолошког факултета обратила се присутнима и нагласила да су најважнији добра организација, труд и посвећеност како би се остварио успех.

Запосленима, који су својим трудом и радом из дана у дан доприносили развоју Технолошког факултета током протеклих деценија, уручене су пригодне јубиларне награде. Јубиларну награду за 10 година радног стажа добило је 12 запослених, за 20 и 30 година радног стажа награђено је по четворо запослених, док је јубиларну награду за 40 година радног стажа заслужило двоје запослених.

Након свечане доделе награде, уприличен је коктел за све присутне.