ИЗБОРНИ БЛОК 1 |
1. |
ДЗИ1 |
Одабрана поглавља биохемије |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
2. |
ДЗИ2 |
Течна хроматографија - теорија и пракса |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
3. |
ДЗИ3 |
Хемија слободних радикала |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
4. |
ДЗИ4 |
Хемија координационих једињења |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
5. |
ДЗИ5 |
Анализа и рачунарско моделирање молекула |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
6. |
ДЗИ6 |
Реакције органских једињења током технолошких процеса |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
7. |
ДЗИ7 |
Природни и синтетски антиоксиданти |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
8. |
ДЗИ8 |
Одабрана поглавља инстументалних метода анализе |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
9. |
ДЗИ9 |
Одабрана поглавља колоидне хемије |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
10. |
ДЗИ10 |
Протеини и биохемијске трансформације |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
11. |
ДЗИ11 |
Интеракције у макромолекулским системима |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
12. |
ДЗИ12 |
Одабрана поглавља физичке хемије |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
13. |
ДЗИ13 |
Кинетика хемијских реакција |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
14. |
ДЗИ14 |
Амбалажа и животна средина |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
15. |
ДЗИ15 |
Еколошка микробиологија |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
16. |
ДЗИ16 |
Биологија производних микроорганизама |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
17. |
ДЗИ17 |
Одабрана поглавља механичких операција |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
18. |
ДЗИ18 |
Одабрана поглавља топлотних и дифузионих операција |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
19. |
ДЗИ19 |
Екстракциони системи |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
20. |
ДЗИ20 |
Вероватноћа и статистика за инжењере |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
21. |
ДЗИ21 |
Одабрана поглавља преноса топлоте и масе |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
22. |
ДЗИ22 |
Одабрана поглавља ензимологије |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
23. |
ДЗИ23 |
Биохемија микроорганизама |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
24. |
ДЗИ24 |
Tечна хроматографија биолошки активних једињења |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
ИЗБОРНИ БЛОК 2 |
1. |
ДПИ1 |
Мембрански сепарациони процеси у прехрамбеној индустрији |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
2. |
ДПИ2 |
Заслађивачи у прехрамбеној индустрији |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
3. |
ДПИ3 |
Специјално млинарство |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
4. |
ДПИ4 |
Режими складиштења жита |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
5. |
ДПИ5 |
Масне масе у кондиторским производима |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
6. |
ДПИ6 |
Нискоенергетски кондиторски производи |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
7. |
ДПИ7 |
Замрзнути пекарски производи – поступци и карактеристике |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
8. |
ДПИ8 |
Технологија екструдираних производа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
9. |
ДПИ9 |
Специјални скробови за прехрамбене производе |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
10. |
ДПИ10 |
Технологија конверзионих продуката скроба |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
11. |
ДПИ11 |
Електрохемијска стрипинг анализа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
12. |
ДПИ12 |
Комбиноване инструменталне технике у гасној хроматографији |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
13. |
ДПИ13 |
Индуктивно спрегнута плазма-масена спектрометрија |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
14. |
ДПИ14 |
Комбиноване инструменталне технике у течној хроматографији |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
15. |
ДПИ15 |
Технологија производње и квалитет хране за посебне категорије потрошача |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
16. |
ДПИ16 |
Функционална и нова храна |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
17. |
ДПИ17 |
Наука о месу |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
18. |
ДПИ18 |
Технологија ферментисаних производа од меса |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
19. |
ДПИ19 |
Конзервисање меса и производа од меса ниским температурама |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
20. |
ДПИ20 |
Технологија производа од меса у типу емулзија |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
21. |
ДПИ21 |
Технологија стерилизованих, концентрованих и сушених млечних производа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
22. |
ДПИ22 |
Технологија функционалних ферментисаних млечних производа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
23. |
ДПИ23 |
Одабрана поглавља технологије сира |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
24. |
ДПИ24 |
Технологија протеинских млечних производа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
25. |
ДПИ25 |
Технологија јестивих нерафинисаних уља |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
26. |
ДПИ26 |
Технологија маргарина и наменских масти |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
27. |
ДПИ27 |
Технологија прераде соје |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
28. |
ДПИ28 |
Технологија прераде сунцокрета |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
29. |
ДПИ29 |
Ензимска обрада воћа и поврћа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
30. |
ДПИ30 |
Одабрана поглавља технологије хлађења и замрзавања воћа и поврћа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
31. |
ДПИ31 |
Одабрана поглавља технологије сокова и концентрата |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
32. |
ДПИ32 |
Одабрана поглавља технологије производа од воћа и поврћа |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
33. |
ДПИ33 |
Процеси конзервисања хране |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
34. |
ДПИ34 |
Нови материјали и савремени услови паковања |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
35. |
ДПИ35 |
Одабрана поглавља микробиологије хране животињског порекла |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
36. |
ДПИ36 |
Одабрана поглавља микробиологије хране биљног порекла |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
37. |
ДПИ37 |
Микробиологија воде и санитација у производњи хране |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
38. |
ДПИ38 |
Микологија и микотоксикологија хране |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
39. |
ДПИ39 |
Токсикоинфекције и интоксикације храном |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
40. |
ДПИ40 |
Одабрана поглавња хемије хране |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
41. |
ДПИ41 |
Анализа органских полутаната у прехрамбеним производима |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
42. |
ДПИ42 |
Биохемија хране |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
43. |
ДПИ43 |
Математичке и статистичке методе у прехрамбеном инжењерству |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |
44. |
ДПИ44 |
Одабране методе контроле аутентичности хране |
|
ИБ |
4 |
2 |
10 |
Преузми ПДФ |