logo tflogo uns
  • Насловна
  • Упис
  • Припремна настава за полагање пријемног испита 2021/22.

Припремна настава

И ове године Технолошки факултет Нови Сад организује бесплатну припремну наставу за полагање пријемног испита. Пријемни испит се полаже из предмета Хемија или Математика.
Пријемни испит не полажу кандидати који су освојили једно од прва три места на републичким такмичењима у трећем или четвртом разреду средње школе из предмета (или области) математика или хемија.

Збирка задатака за полагање пријемног испита налази се овде.

Припремна настава за полагање пријемног испита ће се реализовати онлајн у следећим терминима:

  1. Математика - 03, 10, 17. и 24. април и 17. јун (понављање градива и консултације)
  2. Хемија: Општа и неорганска хемија – 10, 17. и 24. април, понављање 5, 12. и 19. јуни; Органска хемија – 07, 14. и 21. април, понављање 02. и 09. јуни

Потребно је да се, због онлајн одвијања припремне наставе, сви заинтересовани кандидати пријаве овде, најкасније до 31. марта 2021. године. Након завршеног пријављивања сви заинтересовани кандидати ће на свој имејл добити детаљна упутства за праћење припремне наставе. Обавештења за припремну наставу налазиће се на Moodle сервису Факултета. Сервису можете приступити преко линка.

Уколико епидемиолошка ситуација дозволи, припрема за пријемни испит ће бити организована на Технолошком факултету Нови Сад, што ће бити објављено на сајту Факултета, а заинтересовани кандидати ће такође бити обавештени и директно имејлом.

За све додатне информације контакти су следећи:
телефони 021/ 485-3611, 485-3612, 485-3613
e-mail Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Правилник о упису студената на студијске програме Технолошког факултета Нови Сад можете погледати овде.