logo tflogo uns

Студентска организација Технолошког факултета – СОТФ

Студентска Организација Технолошког Факултета (СОТФ) је најстарија студентска организација на Технолошком факултету, основана са циљем да побољша услове студирања, активно учествује у реформи наставе, и да у сарадњи са другим сродним студентским организацијама утиче на решавање студентских проблема на нивоу Универзитета.

Наша организација део је Савеза студената универзитета у Новом Саду, најбројније студентске организације на универзитету. Просторије СОТФ-а се налазе у сутерену старе зграде Технолошког факултета. СОТФ самостално, и у сарадњи са другим организацијама на нашем факултету организује трибине, семинаре са међународним учешћем, анкетирање студената, журке...

Од осталих активности треба споменути и организовање студентских екскурзија, апсолвентских вечери, хуманитарних акција, као и организацију Технологијаде. Преко СОТФ-а могуће је и остварити значајне попусте приликом куповине карата за ЕXИТ фестивал и позоришне представе.

За наредни период планиране су бројне акције, окренуте првенствено побољшању комуникације између студената и професора као и студената међусобно, и побољшању информисаности студената на нашем факултету о свим актуелностима у вези размена студената, занимљивих предавања, семинара...

СОТФ је организација отворена за сва партнерства са осталим студентским организацијама, и на том плану остварена је и комуникација и пријатељска сарадња са БЕСТ-ом, сродном студентском организацијом која делује и на нашем факултету.

Од 2009. године партнерска сарадња остварена је и са Волонтерским Центром Војводине. Ова организација 2008. постала пуноправни члан СЦИ-Сербиа (Сервице Цивил Интернатионал) и организовала је преко 30 међународних радних кампова у Србији и велики број међународних размена младих, семинара, тренинга, конференција и иницијатива, едукативних програма и хуманитарних акција. Сарадња је остварена на неколико пројеката као што су промоције волонтеризма и активизма код младих, обележавање дана волонтеризма и глобал ацтион даy, а постоји и могућност учествовања у разним камповима како у Србији тако и у целом свету.

Формирано је и спортско одељење где се припремају спортске екипе (кошарка, фудбал, одбојка, шах...) за учешће на Технологијадама и Универзитетским такмичењима. 2015 године, СОТФ је директно учествовала у организацији Технологијаде, и то је учињено са великим успехом.

КОНТАКТ

Радно време СОТФ-а је сваким радним даном од 10 до 14 часова, пријем чланова врши се током читаве године. Позивамо све студенте заинтересоване да се активно укључе у рад наше организације да нас посете. Телефон савеза: 021/485-36-22
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.; Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Контакт особе: Лазар Илић (председник) 069/455-62-27, Вања Матијаш (потпредседник) 060/049-29-25