Fakultet Studije Aktivnosti Laboratorija Biblioteka Osoblje Studenti Upis Novosti Linkovi Forum TF Alumni
FISEC
Food Industry European Students Council  

...FISEC

FISEC je međunarodna organizacija studenata prehrambenih tehnologija, svih nivoa studija. Službeni susreti se organizuju dva puta godišnje sa dve različite tematike: Generalna skupština (GA od službenog naziva General Assembly) i Prehrambena konvencija ( FC od naziva Food Convention ).
Ciljevi ove organizacije su prvenstveno povezivanje studenata iz različitih zemalja Evrope, povezivanje Univerziteta, uspostavljanje komunikacije među vršnjacima i kao krajnji cilj integracija mladih naučnih radnika u evropski stručni prostor. Ovi seminari omogućuju da se upozna industrija u raznim državama kroz posete kompanijama koje se bave proizvodnjom prehrambenih proizvoda. Studentima se pruža prilika da se sastaju i uče jedni od drugih kroz organizovana dešavanja.
Studentska unija Tehnološkog fakulteta se pridružila ovoj organizaciju u aprilu 2007. godine, i osnovala svoj podobor. Uključivanjem studenata Univerziteta u Novom Sadu i osnivanjem FISEC LC Novi Sad u okviru FISEC EU pružaju se nove prilike i otvaraju putevi saradnje.

Nina Bjelobaba, predsednica pododbora FISEC
kontakt: orangenn@gmail.com
Milica Nerlović, potpredsednica podobora FISEC
kontakt: milica.nerlovic@gmail.com

 


studenti

Studentska unija
Tehnolo
škog fakulteta

ima svoju prostoriju u podrumu Stare zgrade Fakulteta, jednostavnije pored kluba Tehnolog. Kancelarija je otvorena od 10 do 14 časova (često i mnogo duže) svakog radnog dana.
Možete nas pronaći i putem e-maila:
sutfns@yahoo.com,
telefona u kancelariji: 021/485 3717,
a najbolje bi bilo da lično svratite do naše kancelarije.

Ukoliko i Vi želite da postanete deo naše organizacije, dođite i pridružite nam se da učinimo studentski život lepšim i zanimljivijim, a studiranje na Tehnološkom fakultetu potpunim

Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Srbija;
Telefoni: +381 (0) 21/ Dekanat: 485-3600, Studentska služba: 485-3611, 458-3612, 485-3613, Telefaks: 450-413;
e-mail: deantf@uns.ac.rs; site: http://www.tf.uns.ac.rs/