Нови концепт обогаћивања прехрамбених производа клијанцима војвођанских житарица

Објављено у Пројекти Штампа

Назив пројекта: Нови концепт обогаћивања прехрамбених производа клијанцима војвођанских житарица

Број пројекта: 142-451-2142/2019-01/01

Извори финансирања пројекта: Покрајински секретаријат за високо образовање и научноистраживачку делатност

Трајање пријекта: 2016-2020

Буџет пројекта: 5.200.000 РСД

Лого пројекта или акроним: -

Област истраживања којој припада пројекат: Техничко-технолошке науке

Руководилац пројекта: Проф. др Гордана Четковић, редовни професор, Универзитет у Новом Саду, Технолошки факултет Нови Сад

Чланови истраживачког тима:

Кључне речи: клијанци, житарице, полифеноли, антиоксидативна активност, функционална храна

опширније