Međunarodna konferencija ELMINA 2018

Srpska akademija nauka i umetnosti u saradnji sa Tehnološko-metalurškim fakultetom, Univerziteta u Beogradu, organizuje međunarodnu konferenciju "Electron Microscopy of Nanostructures - ELMINA2018", koja će se održati od 27.8.2018. do 29.8.2018. u Svečanoj sali Rektorata Beogradskog univerziteta.
Na konferenciji će učestvovati preko 25 svetski poznatih naučnika iz oblasti elektronske mikroskopije.
U cilju popularizacije novih saznanja o elektronskoj mikroskopiji nanostruktura i kako bi se omogućilo učešće što većem broju mladih istraživača, kotizacije za konferenciju neće biti.
Pozivaju se svi mladi istraživači da uzmu učešće u konferenciji prijavom apstrakta i poster prezentacijom svojih rezultata.
Na konferenciji će biti održana predavanja po pozivu iz sledećih tematskih oblasti:Instrumentation and New Methods, Diffraction and Crystallography, HRTEM and Electron Holography, Analytical Microscopy (EDS, EELS and APT), Nanoscience and Nanotechnology, Life Sciences.
S obzirom da nije predviđeno plaćanje kotizacija, ovo je odlična prilika za mlade istraživače da čuju najnovija istraživanja iz oblasti elektronske mikroskopije od stranih predavača I predstave svoja istraživanja.

Za više informacija posetite: http://elmina.tmf.bg.ac.rs

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates