logoDragi naši studenti,

U novembru 2018. godine potpisan je ugovor o stipendiranju najboljih studenata Tehnološkog fakulteta, studijski program Biotehnologija, studijsko područje Prehrambena biotehnologija između „Carlsberg i Dunđerski Fondacije“ i Tehnološkog fakulteta Novi Sad, Univerziteta u Novom Sadu, za tri školske godine, počev od školske 2018/2019. godine.
„Carlsberg i Dunđerski fondacija“ u saradnji sa Tehnološkim fakultetom Novi Sad, raspisuje konkurs za dodelu 4 stipendije u pojedinačnom iznosu od 100.000,00 dinara (10 meseci po 10.000,00 dinara), studentima osnovnih akademskih i master studija Tehnološkog fakulteta u Novom Sadu u školskoj 2018/2019. godini, studijski program Biotehnologija, studijsko područje Prehrambena biotehnologija.
Konkurs je otvoren za studente druge, treće, četvrte godine osnovnih akademskih studija i master studija (po jedna stipendija za studente navedenih godina studija), koji su u dosadašnjem toku studija stekli 60 ESPB bodova za svaku godinu studiranja, koji nisu ponovili nijednu godinu studija i koji su ostvarili ukupnu prosečnu ocenu najmanje 8,00.

 

opširnije

 

strucna-eskurzija

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates