Saradnja sa Hemofarmom - trening za studente master studija smera Farmaceutsko inženjerstvo

U situacijama poput trenutne, izazvane korona virusom COVID-19, postajemo sve svesniji važnosti razvoja novih lekova i razvoja savremene farmaceutske industrije. Za razvoj lekova i razvoj ovakve farmaceutske industrije neophodni su visokoobrazovani kvalitetni stručnjaci.
Tehnološki fakultet Novi Sad obrazuje stručnjake upravo u oblasti farmaceutskog inženjerstva, inženjere koji rade u pogonima farmaceutske industrije i na razvoju novih farmaceutskih proizvoda.
Da bi naši studenti po završetku fakulteta bili spremni da na najbolji način odgovore izazovima moderne farmaceutske industrije, Tehnološki fakultet Novi Sad u saradnji sa našom najvećom farmaceutskom kompanijom Hemofarm radi na dodatnom usavršavanju studenata farmaceutskog inženjerstva.
Jedna od aktivnosti iz programa saradnje fakulteta sa Hemofarmom, usmerena ka unapređenju znanja i veština studenata farmaceutskog inženjerstva, bio je jednodnevni trening iz programa Lean Six Sigma koji je master studentima ovog studijskog programa krajem februara održao dipl. inž. Miloš Puzić, Koordinator za razvoj procesa iz Hemofarma.
Studenti su uživali i završili trening obogaćeni novim znanjem i novim veštinama.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates