PROF. DR MARIJANA CARIĆ DOBITNICA PRIZNANJA "KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ“ ZA ŽIVOTNO DELO

Prof. dr Marijana Carić, emirita Tehnološkog fakulteta Novi Sad dobitnica je prestižnog priznanja ,,Kapetan Miša Anastasijević“, koje se dodeljuje najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima i institucijama koji su doprineli afirmaciji privrednog i društvenog stvaralaštva u regionu. Svečana dodela priznanja ,,Kapetan Miša Anastasijević“ održana je18.12.2019. godine u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu.
Prof. dr Marijana Carić, emirita Tehnološkog fakulteta Novi Sad dobitnica je priznanja za životno delo koje je dodelio predsednik žirija prof. dr Radovan Pejanović, bivši rektor Univerziteta u Novom Sada.
Nagrada ,,Kapetan Miša Anastasijević“ je deo projekta ,,Put ka vrhu“, koji je nastao 2000. godine u realizaciji agencije Media Invent u saradnji sa Univerzitetom u Novom Sadu, Univerzitetom u Beogradu i Privrednom komorom Srbije, u cilju afirmisanja privrednog stvaralaštva, preduzetničke kulture i društvenih vrednosti u našoj zemlji. I ove godine uglednim i uspešnim članovima našeg društva na nivou Vojvodine kojima je dodeljeno ustanovljeno priznanje, koje čine plaketa i zlatnik sa likom velikog srpskog trgovca i dobrotvora iz IX veka, dunavskog kapetana Miše Anastasijevića, koji je umetničko delo akademskog vajara iz Beograda, Ljubiše Mančića.

  • 01
  • 02
  • 03

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates