Svečana dodela Zlatnih indeksa

Zlatni indeksi za 50 godina od upisa na Tehnološki fakultet Novi Sad, svečano su uručeni nekadašnjim studentima 12.10.2019. godine u Plavoj sali Tehnološkog fakulteta.
Zlatni indeksi dodeljeni su studentima „zlatne generacije“ Tehnološkog fakulteta Novi Sad, koja ove godine obeležava 50 godina od upisa na Fakultet. Na svečanoj dodeli Zlatnih indeksa nekadašnje studente pozdravila je prof. dr Biljana Pajin, dekan Tehnološkog fakulteta Novi Sad. „Biti deo Tehnološkog fakulteta je velika čast i odgovornost. Nasleđe svih vas koje je iznedrila naša kuća je ono što nas čini ponosnim, što nas pokreće i inspiriše da kreiramo još bolju atmosferu za oslobađanje ogromnog potencijala u sferi obrazovanja mladih inženjera.“ – istakla je prof. dr Biljana Pajin, dekan Tehnološkog fakulteta Novi Sad. Pored toga, prof. dr Biljana Pajin naglasila je da joj je veliko zadovoljstvo da uruči jubilarne indekse uz želju „da sa ponosom sijaju i da zauvek podsećaju na jedno veliko hvala kojim Tehnološki fakultet želi da se oduži za svu pomoć, uzajamno poštovanje i podršku pruženu tokom svih 50 godina učenja i rada.“
Generacija 1969/70. često se sastaje i to sve zahvaljujući odličnom organizacionom timu ispred kojeg se prisutnima obratila dr Jovanka Lević, koja je istakla da je veliko zadovoljstvo što su se okupili ovim povodom i izrazila je veliku zahvalnost rukovodstvu Tehnološkog fakulteta koje je upriličilo jednu ovako značajnu svečanost.
Zlatne indekse za 70 studenata „zlatne generacije“ uručila je prof. dr Biljana Pajin, dekan Tehnološkog fakulteta Novi Sad.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates