Tribina „Žene u biznisu: farmacija i kozmetika“

Na Tehnološkom fakultetu Novi Sad 28.05.2019. godine održana je tribina pod nazivom „Žene u biznisu: farmacija i kozmetika“, a nakon tribine posetioci su mogli da posete i mini sajam farmaceutskih i kozmetičkih proizvoda.
Tribina Žene u biznisu: farmacija i kozmetika organizovana je kao jedna u nizu aktivnosti tokom meseca maja, koji je posvećen studijskom programu farmaceutsko inženjerstvo, a u okviru proslave 60 godina od osnivanja Tehnološkog fakulteta Novi Sad.
Učesnice tribine bile su dipl. inž. Ivana Poznanov iz kompanije Fructus i MintPharm, dipl. inž. Vesna Jelenić iz kompanije YUCO hemija, dipl. inž. Dubravka Aničić, osnivač i vlasnik kompanije Mystery, koja se bavi proizvodnjom prirodne kozmetike, Ivana Katić iz Kluba Biznis na štiklama. Tribinu su, ispred Tehnološkog fakulteta Novi Sad, moderirale prof. dr Lidija Petrović, vanredni profesor na studijskom programu farmaceutsko inženjerstvo i Tamara Krstić, menadžer za odnose sa javnošću i marketing.
Prof. dr Senka Vidović, prodekan za nauku na Tehnološkom fakultetu Novi Sad, otvorila je tribinu i poželela toplu dobrodošlicu svim gostima i učesnicama. U svom obraćanju prof. dr Senka Vidović istakla je da je veoma ponosna što se među učesnicama tribine, ali i među izlagačima na mini sajmu nalaze brojni diplomci Tehnološkog fakulteta, koji su od momenta preuzimanja diplome do sada izgradili uspešne karijere. Nakon otvaranja tribine, prof. dr Lidija Petrović približila je prisutnima čime se bave profesori i studenti na studijskom programu farmaceutsko inženjerstvo koji se izvodi na sva tri nivoa studija, uz napomenu da postoji i studijski program kozmetička tehnologija na specijalističkim studijama.
Učesnice tribine koje su završile Tehnološki fakultet Novi Sad, a sada stečeno znanje primenjuju u praksi i ostvaruju zapažene uspehe, govorile su svom profesionalnom razvojnom putu, o savremenoj farmaceutskoj i kozmetičkoj proizvodnji, kao i izazovima i problemima sa kojima se susreću u proizvodnji i u plasmanu svojih proizvoda na tržište. Ivana Katić je ispred Kluba Biznis na štiklama predstavila je aktivnosti Kluba i približila publici šta je sve potrebno da bi se započeo sopstveni biznis.
Nakon kratkih izlaganja usledila su brojna pitanja publike, na koja su učesnice tribine davale iscrpne i sveobuhvatne odgovore kako bi na što bolji način približile publici svaki aspekt biznisa u oblasti farmacija i kozmetike, bilo da se radi o preduzetništvu ili industriji. Po završetku tribine posetioci su imali priliku da se upoznaju sa izlagačima na mini sajmu čiji su predstavnici bili uglavnom inženjeri tehnologije koji su svoje diplome stekli na Tehnološkom fakultetu Novi Sad.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates