Studenti Farmaceutskog inženjerstva posetili Yuco hemiju

Studenti četvrte godine studijskog programa Farmaceutsko inženjerstvo Tehnološkog fakulteta Novi Sad, 09.05.2019. godine posetili su proizvodni pogon kozmetičkih proizvoda kompanije Yuco hemija uz Bačkog Jarka, koja je jedan od lidera u proizvodnji ove vrste proizvoda.

Studenti su posetili fabriku Yuco hemija u pratnji prof. dr Lidije Petrović, doc. dr Jadranke Fraj i Slobodana Tanasina, tehničkog saradnika na predmetu Tehnologija kozmetičkih proizvoda. Studente i predstavnike Fakulteta ispred kompanije Yuco hemija dočekale su dipl. inž. tehnologije Vesna Jelenić, direktor proizvodnje i sektora nabavke i Dragana Cibula, referent marketinga. Tokom posete studenti su se kroz kratku prezentaciju najpre upoznali sa kompanijom, načinom poslovanja i njihovim brendovim. Zatim ih je dipl. Inž. Vesna Jelenić sprovela kroz proizvodni pogon kozmetičkih proizvoda, gde su imali priliku da vide ceo proces proizvodnje, od zamešavanja do pakovanja. Nakon toga su posetili razvojnu laboratoriju, gde im je dipl. inž. tehnologije Jelena Lazarević, nekadašnji student smera Farmaceutsko inženjerstvo, opisala rad tehnologa u razvoju i izazove sa kojima se susreću. Na kraju posete, studenti su imali priliku da testiraju neke od proizvoda brenda Multiactiv, kao i da obave testiranja stanja kože lica.

Kompanija Yuco hemija na tržištu Republike Srbije posluje već 30 godina, a svojim brendom Multiactiv zauzima lidersku poziciju u proizvodnji kozmetičkih proizvoda. Osim toga, uspešno se bave i proizvodnjom sredstava za održavanje higijene u domaćinstvima i industriji, kao i tečnih đubriva za cveće.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates