Održana tribina „Istine i zablude o vinu“

U amfiteatru Tehnološkog fakulteta Novi Sad 27.02.2019. godine održana je tribina na temu „Istine i zablude o vinu“ na kojoj su predavači bili prof. dr Vladimir Puškaš i doc. dr Uroš Miljić.
Tribina „Istine i zablude o vinu“ privukla je velik broj posetilaca kako onih koji izučavaju tehnologiju vina, tako i onih koji su hteli da saznaju nešto novo o vinu. Prof. dr Vladimir Puškaš i doc. dr Uroš Miljić posle kratkog uvoda koji se odnosio na proizvodnju vina, nastavili su priču o uobičajenim zabludama i otkrili određene manje poznate istine. Nakon toga, usledila su brojna pitanja publike, na koja su naši predavači davali iscrpne i zanimjive odgovore.
Ova tribina organizovana je u okviru obeležavanja 60 godina postojanja Tehnološkog fakulteta Novi Sad, s obzirom da je mesec februar bio posvećen vinu, odnosno tehnologiji vina. Tokom februara pored tribine „Istine i zablude o vinu“, održana je i tribina „Preko trnja do vina“ na kojoj je gost predavač bio enolog Mladen Dragojlović koji je studentima predstavio svoj put od diplome Tehnološkog fakulteta Novi Sad do uspeha u svetu vina.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates