Tribina „Istine i zablude o ugljenim hidratima“

 

U okviru obeležavanja 60 godina postojanja Tehnološkog fakulteta Novi Sad, mart mesec smo posvetili inženjerstvu ugljenih hidrata sa temom meseca „Dolce Vita / Sladak život“, pa Vas pozivamo da nam se pridružite na tribini „Istine i zablude o ugljenim hidratima“ koja će se održati 29.03.2019. godine u amfiteatru Tehnološkog fakulteta sa početkom u 18 časova.

U okviru tribine učesnici će se informisati o vrstama ugljenih hidrata, njihovoj ulozi u ishrani i tehnološkoj ulozi u izradi prehrambenih proizvoda.

Moderator tribine biće prof. dr Ljubica Dokić. Prof. dr Dragana Šoronja Simović će govoriti o istinama i zabludama u vezi sa belim i crnim hlebom, dok će o sličnostima i razlikama, kao i zabludama koje se odnose na beli i smeđi šećer na tribini će govoriti prof. dr Zita Šereš, rukovodilac studijskog programa Prehrambeno inženjerstvo.

Nakon tribine posetioci će moći da se upoznaju sa predstavnicima industrije koja se bavi preradom sirovina bogatih ugljenim hidratima, a koji će izložiti neke od svojih proizvoda u holu Fakulteta.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates