Učim + Znam = Vredim

U subotu 22. decembra u holu zgrade Pokrajinske Vlade održana je svečanost povodom završetka još jednog izdanja akcije "Učim + Znam = Vredim“ u organizaciji Udruženja za promociju društvene odgovornosti. Dr Jelena Vladić, asistent sa doktoratom na Tehnološkom fakultetu Novi Sad i najbolja mlada naučnica u Srbiji prisustvovala je događaju i uručila plakete najboljima.

Ove godine je 248 najboljih učenika i učenica promovisano na bilbordima u Novom Sadu, Beočinu, Žablju, Sremskim Karlovcima, Temerinu i Srbobranu, a na završnoj svečanosti povodom završetka projekta "Učim + Znam = Vredim“ uručene su im zahvalnice i prigodni pokloni.

Višestruko nagrađivanim učenicima plakete su uručili dr Jelena Vladić dobitnica prestižne nagrade Danubius Young Scientist Award za najboljeg mladog naučnika iz Srbije u 2018. godini, potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević i zamenik gradonačelnika Srđan Kružević.

Udruženje za promociju društvene odgovornosti od 2015. godine sprovodi Projekat "Učim + Znam = Vredim" koji ima za cilj popularizaciju mladih talenata promovisanjem njihovih uspeha u bilbord kampanji, sa namerom da se istaknu pozitivne društvene vrednosti. Kampanja se sprovodi uz podršku Pokrajinske vlade, Grada Novog Sada, kao i opština Beočin, Žabalj, Sremski Karlovci, Temerin i Srbobran.

  • 01
  • 02
  • 03

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates