Nagrađeni najbolji studenti Tehnološkog fakulteta

Na Tehnološkom fakultetu Novi Sad, 12.12.2018. godine, svečano su uručene nagrade najboljim studentima Fakulteta, kao i jubilarne nagrade zaposlenima, a za najbolju studentkinju proglašena je Tatjana Daničić.

Fakultetske nagrade za najbolje studente dodeljuju se svake godine studentima koji su ostvarili zapažene rezultate tokom školske godine, a ove godine nagradu je dobilo ukupno 33 studenta. Pre oficijelne dodele nagrade prof. dr Biljana Pajin, dekan Tehnološkog fakulteta Novi Sad obratila se prisutnima i čestitala im na uspehu. „Izuzetno mi je zadovoljstvo da vas vidim u ovolikom broju, jer to znači da smo uspeli u našoj misiji i doprineli da se bar donekle ostvari ogroman potencijal koji se nalazi u svima vama, kako profesorima i zaposlenima, tako i našim najvrednijim studentima.“ – istakla je prof. dr Biljana Pajin, dekan Fakulteta. Tatjana Daničić, najbolja studentkinja Tehnološkog fakulteta obratila se prisutnima i naglasila da su najvažniji dobra organizacija, trud i posvećenost kako bi se ostvario uspeh.

Zaposlenima, koji su svojim trudom i radom iz dana u dan doprinosili razvoju Tehnološkog fakulteta tokom proteklih decenija, uručene su prigodne jubilarne nagrade. Jubilarnu nagradu za 10 godina radnog staža dobilo je 12 zaposlenih, za 20 i 30 godina radnog staža nagrađeno je po četvoro zaposlenih, dok je jubilarnu nagradu za 40 godina radnog staža zaslužilo dvoje zaposlenih.

Nakon svečane dodele nagrade, upriličen je koktel za sve prisutne.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates