Gimnazijalci otpočeli sa pripremom maturskih radova iz hemije

Na Tehnološkom fakultetu Novi Sad, 04.12.2018. godine, održan je prvi sastanak predstavnika Fakulteta sa maturantima i njihovim mentorima iz gimnazije „Svetozar Marković“ iz Novog Sada, a koji su odabrali teme za maturske radove iz oblasti hemije.

Maturante i njihove mentore, primili su prof. dr Biljana Pajin, dekan i prof. dr Dragan Govedarica, prodekan za nastavu, kao i profesori i asistenti na Tehnološkom fakultetu Novi Sad, koji će maturantima pružiti pomoć prilikom izrade maturskih radova. Sastanak je otvorila prof. dr Biljana Pajin, dekan Fakulteta, koja je izrazila zadovoljstvo što su maturanti u velikoj meri zainteresovani za oblast hemije i što su iskazali želju da svoje obrazovanje nastave u pravcu unapređenja svojih znanja i veština u ovoj oblasti, a kroz saradnju sa profesorima i asistentima Tehnološkog fakulteta Novi Sad.

Maturanti iz gimnazije „Svetozar Marković“ odabrali su veoma zanimljive teme iz hemije, pod mentorstvom profesorke hemije Ljiljane Novaković, koja je u velikoj meri doprinela razvoju saradnje između Tehnološkog fakulteta i škole. Profesorici hemije Ljiljani Novaković, ovom prilikom uručena je zahvalnica za doprinos popularizaciji hemije među mladima i uspešnu saradnju sa Fakultetom, a zahvalnicu je uručila prof. dr Biljana Pajin, dekan Fakulteta.

Po završetku zajedničkog sastanka, maturanti su upućeni na pojedinačne sastanke i dogovore sa profesorima i asistentima koji će im pružiti pomoć prilikom izrade maturskih radova na odabrane teme, a pogotovo u delu rada koji se odnosi na eksperimente.

  • 01
  • 02

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates