Tehnološki fakultet na Festivalu nauke i obrazovanja 2018

 

fotka u tekstu

 

I ove godine, Tehnološki fakultet predstavio se na desetom Međunarodnom festivalu nauke i obrazovanja koji se održao 12. i 13. maja u centralnom kampusu Univerziteta u Novom Sadu.
Raznovrstan edukativan, interaktivan i zanimljiv program festivala obuhvitao je radionice iz inženjerskih, tehnoloških, prirodnih, društvenih i medicinskih disciplina, zatim naučne tribune i druge prateće sadržaje.
Štand Tehnološkog fakulteta sa svojim radionicama i radionicom Naučnog instituta za prehrambene tehnologije u Novom Sadu bio je među najposećenijim na festivalu.
Kroz 6 interaktivnih, edukativnih radionica, predstavljene su naučne i istraživačke aktivnosti fakulteta, a posetioci su imali priliku da o stvarima koje ih svakodnevno okružuju nauče nešto novo i dožive ih na drugačiji način (detaljan opis radionica Tehnološkog fakulteta na Festivalu nauke 2018 pogledaj ovde).
Strpljivo, s osmehom i entuzijazmom, profesori i studenti su uveli posetioce festivala u čaroban svet nauke i tehnologije. I najmlađi i oni stariji nisu krili radoznalost i oduševljenje, a atmosferu najbolje dočaravaju osmesi i domaćina i gostiju festivala.
Izabrane zabeležene trenutke pogledajte u galeriji, a sve fotografije sa ovogodišnjeg Festivala nauke možete preuzeti ovde

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates