70. godina Biotehničkog fakulteta

Dana 16.10.2017. godine, delegacija Tehnološkog fakulteta Novi Sad, koju su činili prof. dr Radomir Malbaša-dekan i prof. Zita Šereš, posetili su Ljubljanu, tačnije Biotehnički fakultet povodom proslave za 70. godina postojanja Biotehničkog fakulteta.
Osim oficijalnog dela posete, obavljeni su brojni sastanci i razgovori sa dekanom Biotehničkog fakulteta prof. dr Miha Humarom, prodekanima prof. dr Davorin Gazvodom i prof. dr Emilom Erjavecom, na temu trenutne saradnje, načinima na koji Fakultet funkcioniše u zemlji koja je članica Evropske unije, obavezama koje ima prema studentima, međunarodnoj saradnji, ali i ciljevima koje obe strane žele da ostvare u budućnosti, a koji pre svega podrazumevaju veću mobilnost i razmenu studenata, kao i potencijalnu saradnju u vidu zajedničkog učestvovanja dva Fakulteta na međunarodnim projektima.
Ovom prilikom Tehnološki fakultet Novi Sad, želi da se zahvali Biotehničkom fakultetu na pozivu i gostoprimstvu, kao i da im poželi još mnogo sreće i uspeha u daljem radu.

 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates