Najbolja start up ideja

startup

Gradsko veće za zapošljavanje Grada Beograda organizuje takmičenje “Najbolja start up ideja“. Prijave za učešće na takmičenju primaju se do 20. marta, putem Beokom servisa na brojeve telefona 011/309-0007 i 0800/11 00 11.

Nakon 20. marta odnosno registracije timova, Skupština grada Beograda organizuje obuke za timove u Naučno tehnološkom parku- Beograd. Tokom obuka će se održati i sajam praksi, a timovi će imati i priliku da se upoznaju sa radom kompanija koje se nalaze u NTP-u. Nakon pomenutih obuka timovi će u određenom roku dostaviti svoje ideje, a najbolji, prema odluci Komisije, će imati priliku da se predstave na finalu u Starom dvoru, krajem aprila. Prijave su potpune besplatne, finaliste čekaju vredne nagrade, a vrše se preko servisa Grada Beograda. Više o detaljima prijave možete videti u posteru koji nam je dostavio organizator.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Sanju Lakić iz Gradskog veća za zapošljavanje Grada Beograda, putem mejla – Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili telefonom na broj 064 02 79 773.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates