Inženjersko takmičenje - EBEC

Inženjersko takmičenje projekat "EBEC (European BEST Engineering Competition) - Novosadski dani inženjera" od 31.3. do 2.4.2017. godine.

Udruženje studenata tehnike Evrope BEST iz Novog Sada organizuje inženjersko takmičenje ,,EBEC - Novosadski dani inženjera” koje je od izuzetnog značaja za studente Univerziteta u Novom Sadu. Inženjersko takmičenje i radionice za studente Univerziteta održaće se od 31.3. do 2.4.2017. godine.

Projekat ,,EBEC - Novosadski dani inženjera”

EBEC (European BEST Engineering Competition) je projekat naše BEST organizacije. U okviru ovog inženjerskog takmičenja pet timova od po četiri učesnika takmičiće se u studiji slučaja ili timskom dizajnu. Takmičenje se sastoji iz tri runde: lokalne, regionalne i finalne, koja će se ove godine održati u Brnu. Svi studenti fakulteta Univerziteta u Novom Sadu imaju pravo da budu učesnici ovog takmičenja, a pre svega studenti Tehničkog, Tehnološkog i Prirodno-matematičkog fakulteta. U sklopu soft skills radionica, učesnici će moći da razviju svoje komunikacione, prezentacione veštine, koje spadaju u domen neformalnog obrazovanja, i više nego korisnog za svakoga od nas.

Učešće na takmičenju i radionicama je besplatno.

Više informacija i raspored možete pronaći na:

http://ebec.rs/
https://www.facebook.com/EBEC.Novi.Sad/
http://bestns.org.rs/
https://www.facebook.com/BEST.Novi.Sad/

Prijave za učešće u ,,EBEC - Novosadski dani inženjera” su na sajtu: http://ebec.rs/2017/prijava/

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates