"GO STYRIA" – GRANTOVI ZA ISTRAŽIVAČKI RAD

U okviru programa "GO STYRIA", pokrajina Štajerska u Austriji, u saradnji sa Univerzitetom Grac, dodeljuje grantove za studente iz Jugoistočne Evrope.

"GO STYRIA" je stipendijski program za studente master, doktorskih i postdoktorskih studija koji su zainteresovani za kratkoročni istraživački boravak (maksimalno 4 meseca) koji će doprineti izradi njihove master/doktorske teze ili istraživanja na postdoktorskim studijama (maksimalno 4 meseca).
Kandidati odabrani za ovaj program dobiće priliku za istraživački period na Univerzitetu u Grazu, kako bi zatim nastavili i završili studije / istraživanja na svojim matičnim univerzitetima.

KO može da se prijavi?

- studenti na MASTER I DOKTORSKIM STUDIJAMA koji su trenutno upisani na Univerzitetima u ciljnom regionu i već rade na svojoj magistarskoj ili doktorskoj disertaciji.
- POSTDOKTORSKI studenti koji su završili svoj doktorski program sa odličnim rezultatima. Završetak doktorata ne bi trebalo da bude stariji od 1 godine u trenutku prijave.

Konkurs je otvoren do 3. maja, a detalje o kriterijumima, procesu prijave i potrebnim dokumentima, posetite https://international.uni-graz.at/en/stud/incoming/s-in-mprog/go-styria/

 

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates