Upis 2020/2021.

upis

 

 Prijemni ispit se i ove godine polaže ili iz hemije ili iz matematike. Zbirka zadataka  za polaganje prijemnog ispita nalazi se ovde

Ukoliko imate pitanja iz Organske hemije, pišite:

1. Prof. dr Jasni Čanadanović-Brunet na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

2. Prof. dr Vesni Tumbas Šaponjac na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

3. Prof. dr Jeleni Vulić na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ukoliko imate pitanja iz Opšte i neorganske hemije, pišite:

1. Prof. dr Marijani Ačanski na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

2. Prof. dr Sanji Podunavac-Kuzmanović na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

3. Prof. dr Lidiji Jevrić na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Ukoliko imate pitanja iz Matematike, pišite:

1. Prof. dr Aleksandru Takačiju na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

2. Prof. dr Tatjani Došenović na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

3. Prof. dr Dušanu Rakiću na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

4. Prof. dr Mirjani Brdar na adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

TERMINI UPISA
Univerzitet u Novom Sadu objavio je okvirne termine za upis u školsku 2020/21 godinu.
opširnije

Termini za upis na Tehnološki fakultet Novi Sad će biti uskoro objavljeni.

Download Free Designs http://bigtheme.net/ Free Websites Templates